Hjem / NYTTIG INFO

GalleriOslo_artikkel01

Informasjon til leietakere

Generell informasjon

Velkommen som leietaker i Galleriet hvor vi håper De vil trives!

Galleriet består av to bygg øst og vest. Totalareal utgjør ca. 62 000 kvm.

Med sin attraktive og sentrale beliggenhet midt i byen, har man kort avstand til hovedstadens viktige funksjoner. Oslo City, Byporten og Karl Johans gate nåes innen få minutters gange. Offentlige kommunikasjonsmidler som Bussterminalen, Sentralbanestasjonen,T-bane og taxi har holdeplass i umiddelbar nærhet. Galleriet har også ett av byens beste parkeringstilbud med ett p-hus i vest og ett i øst. P-hus vest med innkjøring fra Sonja Hennies pl. har ca 89 plasser og P-hus øst med innkjøring i fra Tøyenbekken har ca 395 + 4 handikapplasser. Begge har en plass for el. bil. Via heiser kommer man direkte ned til p-huset.

Senteret blir kontinuerlig patruljert av vektere og overvåket med kameraer som dekker fellesarealer. Sentralt plassert i gågata ligger en døgnbemmanet vaktsentral som man kan kontakte vedrørende alt som har med drift og sikkerhet.

Galleriet har to vaktmestere som betjener bygget i tidsrom mellom kl. 07.00-16.00. Kontaktinformasjon finnes under menyen «kontakt oss».

Newsec Basale AS forvalter bygget på vegne av Sameiet Galleriet. Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål.

Vi ønsker med dette og gi noen opplysninger om de ”kjøreregler” som gjelder for alle leietakere. Ved å følge de enkle retningslinjene som er satt opp, kan alle bidra til å skape et godt miljø.

Med vennlig hilsen
Newsec Basale AS

MER OM AKTØRENE