Hjem / NYTTIG INFO / BRANNVERN

brannvern

I henhold til lov om brannvern har huseier utarbeidet et internkontroll system for dokumentasjon av brannsikring. Alle leietakere er pliktig til å rette seg etter de instrukser og samarbeidsordninger som foreligger, samt å innrette sin virksomhet slik at brann ikke kan oppstå. OBOS Basale AS har på vegne av Sameiet Galleriet engasjert Firesafe AS som bistår oss med brannvernledelse på eiendommen. Leietaker plikter å utnevne en brannvernansvarlig som skal være leietakers kontaktperson ovenfor gårdeier.

Forvalter har stort fokus på brannforebyggende arbeid. Det er forvalters ansvar å informere leietakere om ansvarsfordeling, eiers/leietakers plikter o.l.

En gang pr. året arrangerer forvalter et møte for alle brannansvarlige på eiendommen hvor, blant annet, gjeldende instrukser, organisering, lovverket m.m. gjennomgås. Videre er det virksomhetens brannansvarlig som har ansvar for opplæring/ informering av sine ansatte.

Siste møte ble gjennomført i midten av oktober 2016. Neste møtet vil finne sted i løpet av høsten 2017.

Dersom du har spørsmål eller trenger bistand i forbindelse med brannforebyggende arbeid i din virksomhet – ta kontakt med teknisk forvalter på eiendommen.

MER OM AKTØRENE